“Καλημέρα συνάδελφοι.

Εχθές Πέμπτη 12/07 συναντηθήκαμε με το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ, του συλλόγου δηλ. των συνάδελφων της πρώην Αγροτικής Τράπεζας (και πρώτου Συλλόγου εργαζομένων ο οποίος ήρθε σε δια ζώσης επαφή μαζί μας). Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι συνάδελφοι βεβαίωσαν ότι στηρίζουν τα αιτήματά μας και πως σήμερα θα έχουν επαφή με την ΟΤΟΕ ώστε να τους τα μεταφέρουν. Ανέφεραν επίσης ότι θα συσκεφθούν ως Δ.Σ, ώστε να εξετάσουν το πάγιο αίτημά μας για έμπρακτη υποστήριξη στον αγώνα μας μέσω προκήρυξης στάσης εργασίας και για τις 17/07 στην έδρα της Διοίκησης, αλλά και για τις 23/07 κατά την τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας. Είμαστε σε αναμονή απαντήσεων.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως καταβάλουμε προσπάθειες για επαφή και με τους υπόλοιπους συλλόγους, με σκοπό των ενεργειών μας να είναι –εκτός από την ενημέρωση γύρω από τα δίκαια αιτήματά μας και την προσπάθεια απόσπασης δεσμεύσεων για έμπρακτη και όχι θεωρητική υποστήριξη– και η απ’ ευθείας επικοινωνία μας με την ΟΤΟΕ.

Συνάδελφοι:

Μαζί και με την αρωγή του Κλαδικού μας σωματείου, ως προσωρινή διοικούσα επιτροπή, καταβάλουμε προσπάθειες για επικοινωνία, επαφή και συζήτηση με όλα τα Συνδικαλιστικά όργανα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, που έχουν όμως την πρόθεση να βοηθήσουν ουσιαστικά, δηλαδή έμπρακτα. Πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρο πως όσα καταφέραμε ως τώρα και είναι πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα χρωστάμε στην αποφασιστικότητα, το θάρρος, την συλλογικότητα, την μαζικότητα, την δυναμική των προσπαθειών μας. Καμμιά λύση δεν πρόκειται να δοθεί υπέρ μας, αν αυτή παρθεί σε κλειστά γραφεία χωρίς την συμμετοχή ημών των ιδίων!!

Την Τρίτη 17/07 όλοι στην 4ωρη στάση εργασίας από 08:00’ έως 12:00’ και 9.30΄έξω από έδρα της Διοίκησης, Αμερικής 4. Την Δευτέρα 23/07 έξω από το Υπουργείο Εργασίας στις 13:30’, στην επίσης 4ωρη από 13:00’ έως 17:00’ στάση εργασίας.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή.”

 

 

(τεχνικοί λόγοι δεν επέτρεψαν την δημοσίευση νωρίτερα και ζητούμε συγνώμη)

Απάντηση

Δημοφιλή τώρα

Discover more from ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Τράπεζα Πειραιώς

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Μάθε τα νέα του Αγωνιστικού Μετώπου με ένα κλικ!

Κάνε εγγραφή για να σε ενημερώνουμε με mail

Συνεχίστε την ανάγνωση