Αγωνιστικό Μέτωπο απέναντι στον συνδικαλιστικό αμοραλισμό

Συνάδελφοι, ποιός από μας δεν έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με την εντατικοποίηση, την πίεση για επίτευξη στοχοθεσιών, την ανασφάλεια, τις αποσχίσεις και το κλείσιμο καταστημάτων; Σε αυτή την σκληρή καθημερινότητα έρχονται συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην Τράπεζα, ο συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ» – που έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο σωματείο μας ΣΕΥΤΠΕ – να λειτουργήσουν σαν «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» προκειμένου να ξεπλύνουν τις κυβερνήσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ που νομοθέτησαν και υλοποίησαν τον εφιάλτη που ζούμε καθημερινά.

Με το γνωστό τυχοδιωκτικό μανδύα του δήθεν ακομμάτιστου συνδυασμού διοργανώνουν συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς καλώντας σαν ομιλητές υποψήφιους βουλευτές -ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ- του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αποδεικνύοντας τελικά ότι και αυτοί και αυτά τα κόμματα όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κρύψουν τη στρατηγική ταύτιση των απόψεων τους, που δεν είναι άλλη από τις επιδιώξεις των τραπεζιτών. Πιστεύουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμούνται το ρόλο που έπαιξαν τα συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα στην εργασιακή καταιγίδα που ζούμε εδώ και μια δεκαετία στην Τράπεζα Πειραιώς.  Στέλνουν μήνυμα στην Τράπεζα πως όποια κυβέρνηση και να σχηματιστεί θα υλοποιήσει τα σχέδια των τραπεζιτών και των επιτελείων που μιλάνε ανοιχτά για χιλιάδες πλειστηριασμούς και νέα επίθεση στα δικαιώματά μας!

Αναρωτιόμαστε, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσουν από την κυρία Αχτσιόγλου να απολογηθεί για το νόμο των αποσχίσεων που η Κυβέρνησή της, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε; Μήπως θα έπρεπε να μιλήσει καλύτερα στο κτίριο της Λ. Μεσογείων (Ντυνάν) που εργάζονται οι συνάδελφοί μας που βρέθηκαν εκβιαστικά στην INTRUM; Ή μήπως θα απευθυνθεί στους συναδέλφους μας του REALESTATE που με την περσινή απόσχιση βρέθηκαν στην PREM και που με τις πρόσφατες απολύσεις βλέπουμε το τι σημαίνει η μετακίνηση τους στη νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε;

Αναρωτιόμαστε, αν η κυρία Κεφαλογιάννη, που επί κυβέρνησης ΝΔ υλοποιήθηκε και σταθερά συνεχίζει να υλοποιείται το αντεργατικό σχέδιο της Τράπεζας θα έχει να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα θέματα; Μήπως καταψήφισε και δεν το μάθαμε; Είμαστε σίγουροι ότι θα μιλήσει για την ανάγκη της «σταθερότητας», μια σταθερότητα που σημαίνει «αέρας στα πανιά» της Τράπεζας για νέα επίθεση στα δικαιώματα μας και ανασφάλεια για εμάς με νέες αποσχίσεις και μείωση προσωπικού.

Τους γυρνάμε την πλάτη!

Δυναμώνουμε, πλαισιώνουμε, συμπορευόμαστε με το Αγωνιστικό Μέτωπο στον ΣΕΥΤΠΕ, τη μόνη συνεπή φωνή απέναντι στην εργοδοσία διαχρονικά!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.