Η Λάρισα στο πόδι!

Το Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των συναδέλφων στο Νομό Λάρισας την Τρίτη 21/3 με την στήριξη σωματείων της τράπεζας και την αμέριστη συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Τη στιγμή που τα ντεσιμπέλ της κοινωνίας έχουν ανέβει, που νεολαία κι εργαζόμενοι κατανοούν βαθύτερα το δίλημμα “ή εμείς ή τα κέρδη τους”, απαιτείται αποφασιστική απάντηση στην επιδίωξη της Τράπεζας για περικοπές προσωπικού. Να μείνουν στα χαρτιά οι αποφάσεις των μετόχων για 2000 απολύσεις. Το θράσος της εργοδοσίας να εκβιάζει για παραιτήσεις μέσα από την απαξίωση και άρνηση τοποθέτησης των συναδέλφων θα μετριαστεί μόνο από τη δύναμη του αγώνα μας.

Οι συνάδελφοι στο Ν.Λάρισας, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, έζησαν και πήραν μέρος σε μαζικές κινητοποιήσεις με πρωτοβουλία του Εργ.Κέντρου και με εμπεδωμένη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη διαπίστωση ότι η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων είναι ευθέως εχθρική για τα δικαιώματά μας, για την ασφάλειά μας, για τις ζωές μας. Τώρα είναι η στιγμή της κλιμάκωσης. Η επιτυχία της κινητοποίησης θα ανοίξει το δρόμο για γενίκευση και κλιμάκωση του αγώνα μας. Θα νικήσουμε!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.