ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ REAL ESTATE ΑΥΡΙΟ 27/7/2022 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των 5 σωματείων (ΣΕΤΑΠ, ΣΕΥΤΠΕ, ΣΥΓΤΕ, ΕΝΩΤΙΚΟΥ, ΕΤΒΑ) ενάντια στην ανακοινωμένη από την Τράπεζα απόσχιση του Real Estate με το σύνολο των συναδέλφων που εργάζονται εκεί να είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη να αποτύχουν τα σχέδια της εργδοσίας.

Από την άλλη πλευρά ο ΣΕΤΠ ένα μήνα μετά τη μεγαλειώδη απεργία για την ΕΣΣΕ τηρεί σιγή ιχθύος για τις διαπραγματεύσεις βάζοντας πλάτη προφανώς για τις αποσχίσεις, τη συρρίκνωση αλλά και προετοιμάζοντας το κλίμα για τα ψίχουλα που από ότι φαίνεται θα συμφωνήσει με την τράπεζα για ένα επίδομα φτώχειας εφάπαξ (μόνο για φέτος δηλαδή) κι … έξω από την πόρτα.

Στην απεργία συμμετέχει το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ν.Αττικής με προκήρυξή της μάλιστα, όπως άλλωστε έκανε και στην περίπτωση των συναδέλφων στα CAU και το Λογιστήριο (και μάλιστα χωρίς τη συμμετοχή κανενός επιχειρησιακού σωματείου της Πειραιώς) αλλά και στο RBU. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ σταθερά και αταλάντευτα είναι ενάντια και έχουν προειδοποιήσει τους εργαζόμενους ότι αυτές οι πρακτικές μας αφορούν όλους και θα έχουν επιπτώσεις σε όλους.

Καλούς αγώνες!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.