Φτάνουν πια οι εκβιασμοί – Ξεσηκωμός παντού!

Ξεσηκωμός παντού! Την Πέμπτη 2/6 στάση εργασίας

στο Ν.Αιτωλοακαρνανίας 7.45 – 11.45 πμ

Να παρθούν αποφάσεις για κυλιόμενες στάσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα!

Να μην κλείσει κανένα κατάστημα της τράπεζας!

Φτάνουν πια οι εκβιασμοί στους εργαζόμενους της τράπεζας

και η ταλαιπωρία εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και συνταξιούχων.

Μετά την πετυχημένη κινητοποίηση στο Ν.Αχαϊας στις 24/5 η οποία προκηρύχθηκε με πρωτοβουλία των ΣΕΥΤΠΕ, ΣΥΓΤΕ και Ενωτικού και στηρίχθηκε από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και στην οποία συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων του νομού, το κλίμα …ζεστάθηκε και σε αντίστοιχη πρωτοβουλία προχώρησε και ο ΣΕΤΑΠ για τις 2/6 για το Ν.Αιτωλοακαρνανίας ενώ αυτή τη φορά συμμετέχουν όλα τα υπόλοιπα σωματεία (ΣΕΥΤΠΕ, ΣΥΓΤΕ, Ενωτικός) και ο ΣΕΤΠ (!!!).

Η Διοίκηση προχωράει σε μετακινήσεις στοχοποιημένων εργαζόμενων στα καταστήματα που προτίθεται να κλείσει, 50 από ότι μαθαίνουμε, ενώ το σχέδιο θα υλοποιηθεί άμεσα. Μάλιστα επρόκειτο να γίνει συνάντηση με όλα τα σωματεία χθες (31/5) η οποία για άγνωστο λόγο ακυρώθηκε. Λιγότερο από δύο μήνες μετά την …τεράστια επιτυχία της υπογραφής της κλαδικής σύμβασης με τη ρήτρα “προστασίας” της απασχόλησης, στην Τράπεζα Πειραιώς κανένας εργαζόμενος δεν αισθάνεται προστατευμένος.

Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις, να συγκροτήσουν κατά τόπους και στα καταστήματα που κλείνουν επιτροπές αγώνα, να απαιτήσουν από τα σωματεία δράσεις ουσιαστικές και σύγκρουση με την εργοδοσία, για να έχουν οι αγώνες μας αποτελέσματα. Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Τράπεζα Πειραιώς και στην ΟΤΟΕ οι κατά τόπους δυνάμεις του ΠΑΜΕ, τα εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ θα είναι στο πλευρό των εργαζόμενων στις κινητοποιήσεις, όπως ήδη έγινε στην Πάτρα και θα γίνει στην Αιτωλοακαρνανία στη στάση εργασίας που έρχεται. Καλούμε τα σωματεία να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις ανά νομό εντάσσοντας στο πλαίσιο των διεκδικήσεων και την υπογραφή της επιχειρησιακής σύμβασης.

Καλούς Αγώνες να έχουμε!

ΑπάντησηΑπάντηση σε όλουςΠροώθηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.