ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΠΣ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/2021 12-3.15 ΣΤΙς ΥΠΟ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ πειραιωσ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού μετά από ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Περισσού αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας την Δευτέρα 11/10/2021 από 12:00- 15:15 και συγκέντρωση στις 13:00 έξω από τα γραφεία της Διοίκησης στην οδό Αμερικής για τις υπηρεσίες του Central Administration Unit, για το τμήμα Επεξεργασίας Δεδομένων Τιμολογίων και τη Διοικητική Μέριμνα – Διαχείριση Αποθηκών, Φυσικού Αρχείου και Αλληλογραφίας-Διαχείριση Φωτογραφικού Ιστορικού Αρχείου ενάντια στα σχέδια της Τράπεζας Πειραιώς για απόσχιση των τμημάτων αυτών και μεταφορά των εργαζομένων σε νέα θυγατρική εταιρεία.

Καλούμε τα σωματεία της Τράπεζας Πειραιώς να λάβουν αντίστοιχες αγωνιστικές αποφάσεις κλιμάκωσης του αγώνα και να καλύψουν με τις αποφάσεις τους τη συμμετοχή των εργαζομένων στην τράπεζα Πειραιώς πανελλαδικά. Να μην επιτρέψουμε στην Τράπεζα Πειραιώς να υλοποιήσει τα αντεργατικά της σχέδια τα οποία δεν θα σταματήσουν με την απόσχιση των συγκεκριμένων τμημάτων .

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στις δυνάμεις εκείνες που δεν θα κουνήσουν φύλλο για να εμποδίσουν την Τράπεζα να υλοποιήσει τα σχέδια της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.