ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑ: ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Σε αυτή τη διαδικασία-παρωδία εξαρχής τα σωματεία θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας να αποφασίσουν να μην πάρουν μέρος. Για να μη νομιμοποιήσουν τη διαδικασία-παρωδία από τη μια και από την άλλη να μη νομιμοποιήσουν στη συνείδηση των εργαζόμενων ότι ο εργοδότης μπορεί να επιβάλει τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ όρους στην εκλογή του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ εκπροσώπου σε ένα ταμείο που θα διαχειρίζεται τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά, γιατί αυτοί είναι οι πόροι του ΤΕΑ, μέρος της αμοιβής της εργασίας μας και όχι δώρο του εργοδότη.

Εμείς ως ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να στείλουν μήνυμα, όπως σε κάθε κάλπη άλλωστε.

Ένα ισχυρό ρεύμα αποχής από τη διαδικασία θα έστελνε ισχυρό μήνυμα ανυπακοής στην εργοδοσία και ισχυρό μήνυμα οργής στα σωματεία. Θα μπορούσε να αποτελέσει εφαλτήριο για εξελίξεις στην ενοποίηση των σωματείων, να γίνει η μαγιά για την οργάνωση της αντεπίθεσής μας στα σχέδια της Διοίκησης για μαύρες μέρες για τους εργαζόμενους με σκοπό το… SUNRISE των κερδών των μετόχων.

ΥΓ: Τέτοια προεκλογική εκστρατεία με φωτογραφίες και βιογραφικά είχαμε να δούμε από τις βουλευτικές εκλογές. Άντε και εις ανώτερα βρε!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.