Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Οι χθεσινοί απεργοσπάστες ΟΤΟΕ, επιχειρησιακά σωματεία Πειραιώς και λοιπών τραπεζών ετοιμάζουν άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το βιογραφικό της εργοδοτικής τους κατρακύλας. Ελπίζουμε να μας διαψεύσουν, αλλά δεν το βλέπουμε.

Θα αμφισβητηθεί η λίστα των κενών που παρουσιάζει η εργοδοσία; Θα απαιτήσουν η μεταφορά των εργασιών ενός καταστήματος που κλείνει να σημαίνει αυτόματα την ενίσχυση του καταστήματος με προσωπικό; Θα απαιτήσουν ΑΜΕΣΗ τοποθέτηση των εργαζόμενων που απειλούνται από τη Διοίκηση στα κοντινά καταστήματα;

Πριν τον αγώνα δεν πας για το PLAN B και αν δεν κάνουμε λάθος ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. Γιατί ο χαρτοπόλεμος των ανακοινώσεων ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Και για το τέλος: Ας έχουν υπόψη τους οι εργατοπατέρες αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Πειραιώς ότι αυτό που διαπραγματεύονται τώρα δεν αφορά μόνο τους 140 εργαζόμενους αλλά και εκατοντάδες άλλους που πολύ γρήγορα θα βρεθούν στην ίδια θέση. Ή θα λυθεί τώρα λοιπόν όπως πρέπει ή σε λίγο θα μετράμε εκατόμβες απολυμένων, προσεχώς απολυμένων, εξορισμένων κλπ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.