Η ΔΗΣΥΕ ΕΙΝΑΙ ….ΓΥΜΝΗ! Εργατοπατέρες ρίξτε κάτι απάνω σας γιατί το θέαμα είναι αποτρόπαιο

Η συγγραφική ομάδα της ΔΗΣΥΕ  πείσμωσε κι έτσι πήρε χαρτί και καλαμάρι. Έβαλε τα δυνατά της κι απάντησε «σαφέστατα» για τις συγκεκριμένες καταγγελίες στο κατ/μα Μολάων για να διαλύσει «την ομίχλη»:

«Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά
αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα…..»

Όταν οι εργατοπατέρες της ΔΗΣΥΕ βαφτίζονται Σύλλογος και μιλούν από μόνοι τους εξ ονόματος του ΣΕΤΑΠ ωσάν να είναι ιδιοκτησία τους και δίνουν τόσο «σαφείς» και «ξεκάθαρες» απαντήσεις στις καταγγελίες και τα ερωτήματα των εργαζομένων από τα γεγονότα στους Μολάους, πέρα από την υποτίμηση της κοινής λογικής  εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τις υπόλοιπες παρατάξεις του Συλλόγου, που εξ όσων γνωρίζουμε δε συμφωνούν μαζί τους..

Επιστράτευσαν ότι κλισέ εκφράσεις βρήκαν στο manual του αφοσιωμένου εργοδοτικού εργατοπατέρα:  ολισθηρά οδοστρώματα , αχαρτογράφητα νερά, ναρκοθετημένες διαδικασίες κ.α. Έκαναν ό,τι μπορούσαν να κρύψουν τη γύμνια τους, χωρίς αποτέλεσμα φυσικά.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την ηγεσία της παράταξης (asset τράπεζας), που όλοι θυμόμαστε ότι λίγες μόνες ώρες μετά τις απολύσεις και το κυνηγητό των εργαζομένων του RBU από τη τράπεζα στο τέλος του 2019, καλωσόριζαν το νέο χρόνο κόβοντας πίτα και χορεύοντας ζεϊμπεκιές με τη γγ. του υπουργείου Εργασίας και την ηγεσία της ΟΤΟΕ!        

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.