ΩΣ ΕΔΩ: Όποιος θεωρεί ότι είμαστε υπεράριθμοι να φύγει πρώτος

Αντιγράφουμε την ανακοίνωσή μας στις 25/7/2019 μόλις μας παρουσιάστηκε η διαβόητη συμφωνία ΟΤΟΕ -Πειραιώς:

“Συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς-ΟΤΟΕ-ΣΕΤΠ με δεσμεύσεις για την INTRUM που παρεμπιπτόντως δεν υπογράφει πουθενά. Δε μας επέτρεψαν να θέσουμε διευκρινιστικές ερωτήσεις στην συνεδρίαση της ΕΓ σχετικά με τους όρους της συμφωνίας, αφού δεν ήθελαν να χαλάσει η εορταστική ατμόσφαιρα.

Με την αναφορά σε τρεις γραμμές σε αυτούς που θέλουν να μείνουν πίσω, σκόπιμα αφήνουν θολό το τοπίο για να προωθήσουν το “μονόδρομο” της INTRUM…

ΟΤΟΕ και ΣΕΤΠ αλλά και τα περισσότερα, αν όχι όλα τα σωματεία, στην ουσία στηρίζουν τη “μεταφορά” των εργαζόμενων στην INTRUM και γι’ αυτό δεν μπαίνουν στην επί της ουσίας συζήτηση για αυτούς που μένουν πίσω, με την κλασσική ατάκα “ότι προβλέπεται από τον Οργανισμό” που όλοι ξέρουμε ότι δεν εφαρμόζεται (να θυμίσουμε την προσφυγή του ΣΕΤΑΠ στα δικαστήρια για την εφαρμογή του Οργανισμού).

…..

ΥΓ Περιμένουμε να δούμε πόσοι από τους συνδικαλιστές που θεωρούν “φανταστική” τη συμφωνία, θα δηλώσουν να πάνε και οι ίδιοι στο νέο σχήμα.

Και ερχόμαστε στο σήμερα:

Φυσικά κανείς συνδικαλιστής δεν πήγε στην INTRUM και φυσικά όπως είπε η ΔΑΔ εχθές “η ΟΤΟΕ υποσχέθηκε ότι με αυτή τη συμφωνία θα πάνε ΟΛΟΙ”. Μάντεις κακών δεν είμαστε αλλά ξέρουμε και τι επιδιώκουν οι τραπεζίτες και πώς έχουν και τα σωματεία στο χέρι, που τώρα ναι μεν βγάζουν κορώνες κατά της Τράπεζας που καταπατά τη συμφωνία, όπως λένε, αλλά κανείς δε λέει τι προτίθεται να κάνει γι’ αυτό. Ούτε καν συνεδρίαση των ΔΣ. Όσο για την ΟΤΟΕ από αύριο ξεκινάει …τουρνέ στην επαρχία.

Δε θα σχολιάσουμε καν τις προτάσεις της Τράπεζας, που είναι επί της ουσίας απολύσεις με άλλο όνομα (pds, ξεσπίτωμα, αλληλοσκοτωμός ποιος θα προλάβει να κάτσει στην καρέκλα κλπ), και στοχεύουν κυρίως στον εκφοβισμό των ‘δανεικών’ να υπογράψουν με την INTRUM και να πουν κι ευχαριστώ. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι αυτός ο αγώνας που πρέπει να δοθεί ΤΩΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΑΡΑ ΗΣΥΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.