Συμφωνία RBU: promotion της μεταφοράς στο νέο σχήμα, καμία αναφορά σε όσους θέλουν να μείνουν στην Τράπεζα

Συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ Τράπεζας Πειραιώς-ΟΤΟΕ-ΣΕΤΠ με δεσμεύσεις για την INTRUM που παρεμπιπτόντως δεν υπογράφει πουθενά. Δε μας επέτρεψαν να θέσουμε διευκρινιστικές ερωτήσεις στην συνεδρίαση της ΕΓ σχετικά με τους όρους της συμφωνίας, αφού δεν ήθελαν να χαλάσει η εορταστική ατμόσφαιρα.

Με την αναφορά σε τρεις γραμμές σε αυτούς που θέλουν να μείνουν πίσω, σκόπιμα αφήνουν θολό το τοπίο για να προωθήσουν το “μονόδρομο” της INTRUM. Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή μας.

ΟΤΟΕ και ΣΕΤΠ αλλά και τα περισσότερα, αν όχι όλα τα σωματεία, στην ουσία στηρίζουν τη “μεταφορά” των εργαζόμενων στην INTRUM και γι’ αυτό δεν μπαίνουν στην επί της ουσίας συζήτηση για αυτούς που μένουν πίσω, με την κλασσική ατάκα “ότι προβλέπεται από τον Οργανισμό” που όλοι ξέρουμε ότι δεν εφαρμόζεται (να θυμίσουμε την προσφυγή του ΣΕΤΑΠ στα δικαστήρια για την εφαρμογή του Οργανισμού).

Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για το περιεχόμενο της συμφωνίας. Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας. Παραμένουμε σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της Διοίκησης να εκβιάσει την “εθελοντική” μας μεταφορά στην INTRUM.

ΥΓ Περιμένουμε να δούμε πόσοι από τους συνδικαλιστές που θεωρούν “φανταστική” τη συμφωνία, θα δηλώσουν να πάνε και οι ίδιοι στο νέο σχήμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.