Ατομική στοχοθεσία σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα!

Όλοι στην … καλίμπρα;

Μέσα στην αναμπουμπούλα της απόσχισης του RBU, και εκμεταλλευόμενη την υποχωρητικότητα των σωματείων που δεν τολμούν να προβούν σε κινητοποιήσεις, η Τράπεζα προχωράει και με νέο ντοκουμέντο (βλ. βίντεο στο intranet) πιο αποφασιστικά στην επιβολή της ατομικής στοχοθεσίας.

Το σύνολο της παρουσίασης, ακόμη και οι υπότιτλοι, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, με γραπτές αναφορές σε «προσωπικούς στόχους» και «απόδοση κάθε ενός». Την ίδια στιγμή πολλοί συνάδελφοι κρίνονται ότι έχουν “μηδενική συνεισφορά στον στόχο” και ας είναι … ακόμη και ταμίες (δηλ. δεν άνοιξαν ταμείο, δεν έκαναν συναλλαγή;;).

Είναι προφανές ότι το φανταστικό αφήγημα περί «μη ατομικής στοχοθεσίας» όσων επικαλούνται συμφωνίες με την Τράπεζα, πάει περίπατο με τέτοια ντοκουμέντα και εφαρμογή στην πράξη.

Είναι προφανές ότι τον χαρτοπόλεμο «γραπτών παρεμβάσεων» όσων εξαντλούνται σε αυτές, η Τράπεζα τον γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, όταν προχωράει σε τέτοια ντοκουμέντα και εφαρμογή στην πράξη.

Αυτή η κλιμακούμενη βαρβαρότητα σε βάρος των δικαιωμάτων μας απαιτεί οργανωμένη απάντηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απαιτήσουν από τα σωματεία τους να απαντήσουν εξίσου αποφασιστικά σε αυτή την πρόκληση, που πλέον είναι και γραπτή, προτού περάσει και σε φάση υλοποίησης. Σε κάθε περίπτωση να έρθουν σε επαφή και με το Αγωνιστικό Μέτωπο.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.