Αγωνιστικό Μέτωπο στο ΣΕΤΑΠ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΤΑΠ 10, 11, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η μόνη κερδισμένη ψήφος για τους εργαζόμενους είναι η ψήφος στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .

Είναι η επιλογή για να γίνει ο ΣΕΤΑΠ σωματείο στα χέρια των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς

  • Τώρα που κρίνονται οι εξελίξεις στα RBU, το Real estate, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες
  • Τώρα που είναι πλέον καθαρό ότι το σχέδιο για μείωση του αριθμού των τραπεζοϋπαλλήλων όχι μόνο στα κόκκινα δάνεια και ούτε μόνο στην τράπεζα Πειραιώς είναι σε πλήρη εξέλιξη

Με ποιο κριτήριο θα πάμε στις κάλπες;

Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ παλεύει και υπερασπίζεται τη σταθερή δουλειά με διευρυμένα δικαιώματα. Πάνω από όλα για εμάς είναι οι ανάγκες των εργαζομένων.

Τις τελευταίες μέρες, στις πρωτόγνωρες για την τράπεζα Πειραιώς κινητοποιήσεις, είδες συνάδελφε ποιοι ήταν δίπλα σου. Είδες ποιοι σήκωσαν το βάρος του αγώνα, ποιοι κράτησαν ψηλά τη σημαία της διεκδίκησης όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΔΗΣΥΕ, ΔΑΚΕ-Συνεργασία, ΣΥΣΠ) ήταν έτοιμοι να υποχωρήσουν απέναντι στην κοροϊδία της Διοίκησης.

Το Κλαδικό Σωματείο ΧΠΣ Ν.Αττικής, τα Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κράτησαν ζωντανή τη φλόγα του αγώνα, κάλεσαν τους εργαζόμενους να πιστέψουν στη δύναμή τους, προκήρυξαν απεργίες γκρεμίζοντας τη σιγή νεκροταφείου που για χρόνια επικρατούσε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ένα τέτοιο επιχειρησιακό σωματείο έχουμε ανάγκη οι εργαζόμενοι. Ένα τέτοιο σωματείο μπορούμε να φτιάξουμε ανατρέποντας του συσχετισμούς στο ΣΕΤΑΠ, δίνοντας την ψήφο μας στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Μαυρίζουμε αυτούς

  • που εδώ και μήνες μας λένε ότι η Κλαδική ΣΣΕ που υπέγραψε η ΟΤΟΕ προστατεύει τις θέσεις εργασίας
  • που μέχρι χθες μας έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει απόσχιση
  • που μας παραμυθιάζουν ακόμα και σήμερα ότι θα πάμε στο Δημόσιο
  • που θυσιάζουν τις ανάγκες μας για τα κέρδη της Τράπεζας

Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην εργοδοτική πλειοψηφία της ΟΤΟΕ, που έβαλε πλάτη για να φύγουν πάνω από 1500 συνάδελφοι από την Τράπεζα.

Στηρίζουμε το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για να έχουμε οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς το σωματείο που μας αξίζει. Μπροστάρη στους αγώνες, απέναντι στη Διοίκηση και τα σχέδιά της, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων, με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα στο πλευρό των εργαζόμενων. Στις μάχες που έρχονται αυτό το σωματείο χρειαζόμαστε.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.