Ανασύνταξη δυνάμεων – Προετοιμασία για τις εξελίξεις

Μετά την πρωτοφανή συμμετοχή των εργαζόμενων της Τράπεζας στο RBU αλλά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες και καταστήματα στις κινητοποιήσεις ενάντια στην απόσχιση και ενόψη των νέων εξελίξεων μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Πειραιώς – INTRUM το Κλαδικό Σωματείο δεν επέτρεψε να ξεκινήσει στα “μουγκά” η “ενημέρωση” των εργαζόμενων από τη Διοίκηση.

Παρά το γεγονός ότι η απεργία είχε μικρότερη συμμετοχή από τις προηγούμενες ημέρες (η Τράπεζα μάλιστα έστησε και απεργοσπαστικό μηχανισμό καλώντας πολλούς από τους ενοικιαζόμενους συναδέλφους να πάνε για δουλειά στις 12 και στέλνοντας και κάποιους στο Συγγρού 87) η αταλάντευτη στάση των δυνάμεων του Αγωνιστικού Μετώπου και του Κλαδικού Σωματείου ΧΠΣ Ν.Αττικής, δείχνει το δρόμο στους συναδέλφους που πιέζουν και υποχρεώνουν τα επιχειρησιακά σωματεία να πάρουν θέση απέναντι στην εργοδοσία με αίτημα ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

Επιπλέον, η ΟΤΟΕ αναγκάστηκε να συγκαλέσει Εκτελεστική Γραμματεία με θέμα τις εξελίξεις στην Πειραιώς για την Πέμπτη 5/6 στις 11 πμ.

Κρατάμε τις μηχανές αναμμένες, δεν τσιμπάμε στην τρομοκρατία της εργοδοσίας και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που θα έρθουν. Το κλαδικό σωματείο και το Αγωνιστικό Μέτωπο θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται μέσα στους χώρους δουλειάς.

Σας καλούμε να απευθυνθείτε στις δυνάμεις μας σε περίπτωση που η Τράπεζα προσπαθήσει να πιέσει με οποιονδήποτε τρόπο για να υφαρπάξει τη συναίνεσή μας στη μετακόμιση. Όλα τώρα κρίνονται.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.