ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΤΑΠ

Ενημερωθήκαμε από συναδέλφους ότι μέλη-στελέχη συγκεκριμένης παράταξης έχουν επιδοθεί σε όργιο παραπληροφόρησης ότι οι εκλογές του ΣΕΤΑΠ θα γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο αποσπώντας έτσι τη συναίνεσή τους να είναι υποψήφιοι.

Το χειρότερο ακόμα είναι ότι η ίδια παράταξη τάζει εκλόγιμες θέσεις σε συναδέλφους-εργαζόμενους στα RBU οι οποίες δήθεν θα τους προστατέψουν στο ενδεχόμενο αποσχίσεων, απολύσεων κλπ. Να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι οι μόνες θέσεις που έχουν προστασία είναι του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του σωματείου (και αυτές επειδή για να απολυθούν χρειάζεται να περάσουν από μια επιτροπή του Υπουργείο Εργασίας) και φανταζόμαστε ότι δεν τους τάζουν ΑΥΤΕΣ τις εκλόγιμες θέσεις.

Δε διστάζουν να παίζουν με την αγωνία των εργαζόμενων με μόνο στόχο, όπως πάντα άλλωστε, να χτίσουν τις δικές τους συνδικαλιστικές καριέρες στα αποκαϊδια των δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Βάζουν μάλιστα τους συναδέλφους-υποψήφιους να τηλεφωνούν ανά την Ελλάδα ζητώντας ψήφο για να εκλεγούν και να μην απολυθούν. 

Ο συνδικαλισμός και η οργανωμένη δράση μέσα από τα σωματεία προστατεύει τους εργαζόμενους μέσα από τους συλλογικούς και μαζικούς αγώνες, όταν ξέρει ο εργοδότης ότι θα μας βρει όλους απέναντι σαν μια γροθιά όταν θα επιχειρήσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του. Δε θα εξαιρεθεί κανείς “εκλεγμένος” από τα σχέδια αυτά.

Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αγωνίες τους για να χτίσουν τις δικές συνδικαλιστικές καριέρες. Όχι μόνο να αποχωρήσουν από τέτοιου είδους ψηφοδέλτια, αλλά να τους μαυρίσουν στις εκλογές του ΣΕΤΑΠ. Καλή δύναμη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.