ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ 28/6/18

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού χαιρετίζει τους εργαζόμενους της PDServices που πήραν μέρος στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση, η οποία αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη νέας στάσης εργασίας την ημέρα που θα οριστεί η νέα τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας.

Στην πλούσια συζήτηση που έγινε στη συνέλευση αναδείχθηκε η ανάγκη οργανωμένης απάντησης από το σύνολο των εργαζομένων στη Τράπεζα Πειραιώς ώστε να πάρει η Τράπεζα απάντηση στη γενικευμένη επίθεση που έχει εξαπολύσει στα δικαιώματα μας (καταστρατήγηση ωραρίου, εντατικοποίηση εργασίας, εθελούσιες, προσπάθεια απόσχισης κλάδου).

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στη Τράπεζα Πειραιώς να οργανωθούν στο Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού και να παλέψουμε μαζί για τα δίκαια αιτήματα μας. Τέλος καλούμε για άλλη μια φορά τα 6 σωματεία στη Τράπεζα Πειραιώς, το ΕΚΑ και την ΟΤΟΕ να εκφράσουν εμπράκτως την στήριξη τους σε αυτό τον αγώνα παίρνοντας και αυτοί αποφάσεις για στάση εργασίας.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά συσπειρωμένοι στο Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού!

Το ΔΣ

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.