ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

Μετά από ερωτήματα συναδελφισσών καθαριστριών της πρώην ΑΤΕ που είχαν σε εκκρεμότητα δικαστήρια με την ΑΤΕ με αίτημα την αποζημίωσή τους για το διάστημα που εργάζονταν με μειωμένο ωράριο στην Τράπεζα μετά τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου (2005) σχετικά με την απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου επί των αντιρρήσεων, επικοινωνήσαμε με ένα από τα γραφεία που είχαν αναλάβει τη διεκδίκηση της αποζημίωσης και μας ενημέρωσαν για τα εξής:

Η απόφαση απορρίπτει το αίτημα της αποζημίωσης με το σκεπτικό, εν ολίγοις, ότι ορθώς το διάστημα εκείνο η Τράπεζα είχε προβεί σε μείωση του ωραρίου και άρα δεν οφείλεται αποζημίωση. Ενάντια στην απόφαση μπορεί να ασκηθεί έφεση και προφανώς τα γραφεία κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Για το θέμα της αναγνώρισης των βαρέων ενσήμων για το διάστημα που εργάζονταν με μειωμένο ωράριο ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει παράλληλα με τη διαδικασία που τρέχει στα δικαστήρια, οι συναδέλφισσες να προβούν σε σχετική καταγγελία στα κατά τόπους ΙΚΑ.

Για επικοινωνία 6949733543, 6909161681

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.