ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ – ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΤΠ

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Για άλλη μια φορά η υπογραφή ΕΣΣΕ αποδεικνύει πόσο στενά δεμένη είναι η πλειοψηφία του ΣΕΤΠ στο άρμα της εργοδοσίας. Την προηγούμενη ΕΣΣΕ τη χάρισε στη Διοίκηση όταν ήταν στριμωγμένη από το ΣΕΤΑΠ στον ΟΜΕΔ ενώ τώρα ήρθε η ώρα να τους ξεπληρώσουν την εξυπηρέτηση.

Ώρες πριν τη συνέλευση υπογράφουν ΕΣΣΕ για έχουν κάτι να πουν στους συναδέλφους ενόψη εκλογών και μετά από τρία χρόνια όχι απλώς απραξίας, αλλά στήριξης με χέρια και με πόδια όλων των σχεδίων της εργοδοσίας: απλήρωτες υπερωρίες, αφόρητη πίεση για στόχους, εργοδοτική τρομοκρατία, μειώσεις μισθών και πάει λέγοντας.

Χρειάστηκε τρία χρόνια να περάσουν από την ενοποίηση των σωματείων Πειραιώς, CPB, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ για να πάρουν οι συνάδελφοι των άλλων τραπεζών τα ψίχουλα της παιδικής μέριμνας και το πρόγραμμα αρωγής τέκνων και ούτε αυτά δε θα τα έπαιρναν αν δεν είχε φτάσει ο καιρός των εκλογών στο ΣΕΤΠ.

Όσο για τα υπόλοιπα, τι να πει κανείς ξανά για τα βραβεία τέκνων, την επιδότηση καρτών και όλες αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες της πλειοψηφίας του ΣΕΤΠ. Ακόμα και τα βραβεία κουτσούρεψαν αφού οι συνάδελφοι δεν παίρνουν τίποτα για την απόκτηση μεταπτυχιακού.

Από την άλλη κουβέντα για  τον Οργανισμό που δεν εφαρμόζεται, τις “οικειοθελείς ” παροχές , το απαράδεκτο σύστημα αξιολόγησης, το πρόγραμμα εφάπαξ αυτά που καίνε στην ουσία το σύνολο των εργαζόμενων της Πειραιώς.

Για άλλη μια φορά η πλειοψηφία του ΣΕΤΠ προσφέρει μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια στους εργαζόμενους για να διασφαλίσει άλλη μια θητεία στο πλευρό και της νέας Διοίκησης της Τράπεζας  υπηρετώντας τα συμφέροντα Τράπεζας και μετόχων σε βάρος των εργαζόμενων.

 

ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ;

 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟ – ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

 

*Το κείμενο της Σύμβασης        ESSE_2017