ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΕΤΠ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Στην Τράπεζα Πειραιώς

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους με τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 13/5/2017, με την ισχυροποίηση του Αγωνιστικού Μετώπου να αλλάξουν την κατάσταση. Να πάρουν θέση απέναντι στην επίθεση που εξελίσσεται από κυβέρνηση και τραπεζίτες.

Να δώσουν απάντηση στις συνδικαλιστικές δυνάμεις που θέλουν τους εργαζόμενους υποταγμένους, διαιρεμένους ανίσχυρους προκειμένου να εξυπηρετούνται τα σχέδια της εργοδοσίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Κέρδη προ φόρων 1.044 εκ, αυξημένα κατά 13% από 31/12/2015

Δαπάνες προσωπικού 628 εκ μειωμένα κατά 19% από 31/12/2015

Συμπέρασμα: Όσο μεγαλώνει το ξεζούμισμα των συναδέλφων τόσο αυξάνεται η κερδοφορία για την Τράπεζα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ

Αναμονή στο ακουστικό μας….

ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ

Κουτσουρεμένες παροχές, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του εργοδότη, πανηγυρίστηκε σαν συνδικαλιστική επιτυχία(!) από τους εργατοπατέρες του προεδρείου του Συλλόγου

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ατέλειωτοι, άπιαστοι στόχοι, προσβλητικές συμπεριφορές γραπτώς και προφορικώς από διευθυντές και περιφερειακούς, αφόρητη πίεση, ωράριο λάστιχο!

Συναδέλφισσα-Συνάδελφε

Η Γενική Συνέλευση φέτος είναι Εκλογοαπολογιστική λόγω των επικείμενων εκλογών στο Σύλλογο στις αρχές Ιουνίου. Μακριά λοιπόν από τη λογική της τριήμερης εκδρομούλας, του απλού θεατή σε καλούμε να συμμετέχεις και να αποφασίσεις:

Αν θα συνεχίσουμε να δίνουμε λευκή επιταγή στην γνωστή για τις φιλοεργοδοτικές της απόψεις παράταξη της Συλλογικής Ενότητας

Αν συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις παράνομες υπερωρίες, τη δουλειά λάστιχο, την ανασφάλεια, την αφόρητη πίεση των στόχων, τις προσβολές από ανώτερους, την εντατικοποίηση, την με μαθηματική ακρίβεια πορεία προς την ανεργία, χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, με σκοτεινούς υπόγειους διαδρόμους υπογραφής επιχειρησιακής σύμβασης που ακόμα δεν υπογράφεται….

Αν δικαιολογούμε τη δράση μόνιμων αποσπασμένων συνδικαλιστών μακριά από τα προβλήματα και την καθημερινότητα μας

Αν θα επιτρέψουμε πάλι την κοροϊδία , τις ψεύτικες ελπίδες και τις κάλπικες αγωνιστικές κορώνες της Ενωτικής Συναδελφικής Κίνησης. Της παράταξης- φάντασμα που δεν ακούστηκε « η μιλιά» της τα τρία αυτά χρόνια Της παράταξης που δείχνει μεγαλύτερη «οικειότητα» με την νέα διοίκηση, που θέλει να παρουσιαστεί ως ο νέος καλύτερος διαπραγματευτής ο νέος χαλίφης δηλαδή στη θέση του παλιού, ο νέος εργοδοτικός-κυβερνητικός συνδικαλισμός.

Είναι ώρα να βάλουμε στην άκρη το φόβο, την απογοήτευση και την αδιαφορία.

Η λογική του μικρότερου κακού που σκόπιμα καλλιεργούν οι άλλες δυνάμεις δεν εμπόδισε το κακό, την ανατροπή των δικαιωμάτων μας τη χειροτέρευση της ζωής των οικογενειών μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, που δε συμβιβάζονται , δε συναλλάσσονται και θέλουν να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση να συ στρατευτούν με το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο και με την ψήφο τους

•Για την απόκρουση των επιθέσεων του επόμενου διαστήματος από κυβέρνηση και εργοδοσία

•Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας

•Για την ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος στη βάση των συμφερόντων των εργαζομένων, αγωνιστικού, μαχητικού , διεκδικητικού .

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΝΟΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 6972017691 (25032)

ΜΕΣΣΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6947833121 (31961)

ΜΠΕΛ-ΜΠΑΜΠΕΤ ΕΙΡΗΝΗ 6972333190 (22569)

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6973805643 (48223)

ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 6937408794 (25068)